Sinterkerst

Dit jaar is er ook een Sinterkerst collectie te vinden bij Zus & Hout. De donkere dagen komen er weer aan en daarmee krijgen ook wij weer de kriebels om de feestdagen versiering uit te kiezen. Op deze pagina vind je verschillende decoratie en cadeautjes voor de sint en kerstperiode.

Ook voor deze producten geldt dat wij ze voor jou persoonlijk op maat maken. We voegen jouw naam, afbeelding, tekst of tekening toe aan het product en maken daarmee speciaal voor jou een ontwerp op maat.

Neem een kijkje op onze webshop en bestel op tijd zodat jouw sinterkerstdecoratie of cadeau zeker op tijd binnen is!

Houten sinterklaas poppetje, super leuk om mee te spelen of ter decoratie. Zet de poppetjes in een stolp of bij een leuke kaart op onze kaarthouder. De sinterklaas poppetjes zijn ook geschikt om mee te spelen in de speelrijst. Set sinterklaas en piet pegdolls.
3,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 46
Available: 22
Set sinterklaas en piet pegdolls.
Unieke houten kerstballen om de kerstboom mee te versieren. Hang een aantal kernallen aan een lint en maak daarmee een toffe slinger voor bij het raam.Unieke houten kerstballen om de kerstboom mee te versieren. Hang een aantal kernallen aan een lint en maak daarmee een toffe slinger voor bij het raam.
3,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 23
Available: 248
Jute cadeauzak voor jouw eigen hulppietje. Leuk om een cadeau in te geven of om pepernoten in te verzamelenJute cadeauzak met naam. Leuk om cadeautjes in te verpakken in de sinterklaastijd of om snoepgoed in te bewaren.
5,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 12
Available: 14
Jute wijzak met eigen opdruk. Leuk om een fles wijn cadeau te geven met de feestdagen. Deze wijnzak is gedecoreerd met een geometrisch hert.Jute wijzak met eigen opdruk. Leuk om een fles wijn cadeau te geven met de feestdagen.
5,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 1
Available: 46
Houten huisje met eigen opdruk, leuk voor in de sinterklaas en kersttijdHouten huisje met eigen opdruk, leuk voor in de sinterklaas en kersttijd
houten kerstkaart met geweiHouten kerstkaart met auto en kerstboom op het dak
3,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 9
Available: 21
Houten waxinelichthouder met eigen opdruk.Houten waxinelichthouder met eigen opdruk.