Houten kisten

Een mooie, stevige en unieke houten kisten met jouw eigen tekening, afbeelding of tekst. Deze mooie houten kisten zijn geschikt als herinneringskist, kraamcadeau, projectbak voor DIY klussen of als opbergbak.

 

We hebben op dit moment diverse houten bewaarkisten in verschillende maten en met verschillende doeleinden. Zo zit er altijd een houten kist bij die perfect past bij jouw wensen.

 

Wanneer je bij ons een houten kist bestelt maken we altijd eerst een ontwerp op maat. Dit ontwerp sturen we naar je toe en passen we net zo lang aan tot jij helemaal tevreden bent. Pas dan zijn wij dat ook! Neem een kijkje in onze webshop en wij zien jouw bestelling graag tegemoet.

Dit leuke theedoosje is ideaal voor de lekkerste thee van de juf of meester. Lieve juffen of lieve meester thee is speciaal voor de liefste juf of meester.Houten theedoos met eigen tekening erop. Leuk voor juffen, meesters, vaders of moeders.
6,9512,50
Brands:
Zus & Hout
Op deze toffe tekendoos zetten wij jouw eigen tekening, afbeelding of tekst zetten. Een mooie persoonlijke tekendoos om alle potloden of stiften in te bewaren. De tekendoos heeft drie vakken. Ideaal zodat verschillende pennen en potloten netjes gescheiden kunnen worden.Op deze toffe tekendoos zetten wij jouw eigen tekening, afbeelding of tekst zetten. Een mooie persoonlijke tekendoos om alle potloden of stiften in te bewaren. De tekendoos heeft drie vakken. Ideaal zodat verschillende pennen en potloten netjes gescheiden kunnen worden.
15,00
Brands:
Zus & Hout
Sold: 4
Available: 22
Deze houten speelbak nodigt kinderen uit om met losse elementen hun eigen spel te creëren. Je kunt deze speelbak vullen met bijvoorbeeld onze speelrijst, knikkers, kralen of zand. De bak zorgt dat het speelgoed niet valt of wegrolt. Jonge kinderen vinden het fijn om met hun handen in deze bak te voelen en daarbij is het sensomotorisch spel vaak rustgevend. Deze houten speelbak nodigt kinderen uit om met losse elementen hun eigen spel te creëren. Je kunt deze speelbak vullen met bijvoorbeeld onze speelrijst, knikkers, kralen of zand. De bak zorgt dat het speelgoed niet valt of wegrolt. Jonge kinderen vinden het fijn om met hun handen in deze bak te voelen en daarbij is het sensomotorisch spel vaak rustgevend. 
39,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 28
Available: 11
Deze houten speelbak nodigt kinderen uit om met losse elementen hun eigen spel te creëren. Je kunt deze speelbak vullen met bijvoorbeeld onze speelrijst, knikkers, kralen of zand. De bak zorgt dat het speelgoed niet valt of wegrolt. Jonge kinderen vinden het fijn om met hun handen in deze bak te voelen en daarbij is het sensomotorisch spel vaak rustgevend. 
32,50
Brands:
Zus & Hout
Sold: 8
Available: 2
Deze pennenbak zal heel leuk staan op jouw bureau of dat van je kind. Leuk met eigen naam of tekst of tekening.
Dit leuke houten koffertje is leuk om mee te spelen of spulletjes in te bewaren. Gaat jouw kindje graag uit logeren? Dan kan hij zijn of haar spulletjes in stijl meenemen.Dit leuke houten koffertje is leuk om mee te spelen of spulletjes in te bewaren. Gaat jouw kindje graag uit logeren? Dan kan hij zijn of haar spulletjes in stijl meenemen.
19,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 13
Available: 2
Op deze houten kist zetten wij jouw eigen naam tekening, afbeelding of tekst zetten. De kist is geschikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als kraamcadeau, een projectbak voor DIY klussen.Op deze houten kist zetten wij jouw eigen naam tekening, afbeelding of tekst zetten. De kist is geschikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als kraamcadeau, een projectbak voor DIY klussen.
22,5034,95
Brands:
Zus & Hout
De bijzondere echo’s van jouw kindje wil je op een mooie en goede manier bewaren. Wist je dat licht en lijm de echo’s kunnen aantasten? Het beste is om de echo’s op een donkere vochtarme plek te bewaren. Op dit houten kistje kunnen wij jouw eigen tekening, afbeelding of tekst zetten. Zo maken wij het kistje speciaal voor jou op maat. Het kistje is 15 x 9.8 x 6.9 cm en heeft daarmee de perfecte grootte voor de echo’s.De bijzondere echo’s van jouw kindje wil je op een mooie en goede manier bewaren. Wist je dat licht en lijm de echo’s kunnen aantasten? Het beste is om de echo’s op een donkere vochtarme plek te bewaren. Op dit houten kistje kunnen wij jouw eigen tekening, afbeelding of tekst zetten. Zo maken wij het kistje speciaal voor jou op maat. Het kistje is 15 x 9.8 x 6.9 cm en heeft daarmee de perfecte grootte voor de echo’s.
7,50
Brands:
Zus & Hout
Sold: 4
Available: 16
Dit gepersonaliseerde bierkratje is het ideale cadeau om te geven met Vaderdag. Verras jouw vader deze Vaderdag met dit unieke bierkratje van Zus & Hout.Dit gepersonaliseerde bierkratje is het ideale cadeau om te geven met Vaderdag. Verras jouw vader deze Vaderdag met dit unieke bierkratje van Zus & Hout.
9,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 45
Available: 12