verzendinformatie

Na ontvangst van een bestelling wordt deze z.s.m. in behandeling genomen. Na het ontvangen van een bestelling zullen wij via de mail of Whatsapp contact met je opnemen waarin het ontwerp wordt overlegd. Wanneer het ontwerp akkoord wordt bevonden zullen we het voor je gaan maken.

Veel van onze producten worden voor jullie op maat gemaakt. Wanneer de bestelling voor donderdag 22.00 uur akkoord wordt bevonden, maken we jouw bestelling op de vrijdag! De bestellingen zullen daarna naar jullie verzonden worden. Ook de producten die niet gepersonaliseerd hoeven te worden verzenden wij op vrijdag.

Mocht je een product voor een bepaalde datum nodig hebben, stuur dan even een berichtje. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Verzending

De producten worden verstuurd met PostNL. De bestelling zal worden verzonden naar het adres dat door de klant is opgegeven tijdens het bestellen. Bestellingen zullen te volgen zijn via een Track & Trace code. Extra kosten die ontstaan door een onjuist opgegeven adres zijn voor kosten van de klant. Zus & Hout kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor zoekgeraakte of beschadigde pakketten en eventuele vertragingen bij de postdiensten.