Vaderdag

Zondag 18 juni is het vaderdag. Op deze pagina vind je leukste cadeautjes voor de vaders maar ook voor opa’s! De producten kunnen zowel voor vaders als opa’s op maat gemaakt worden. Zo kun je jouw vader/opa verrassen met een uniek en persoonlijk vaderdagcadeau.

 

Wij maken altijd een persoonlijk ontwerp met jouw eigen naam, tekst, afbeelding of tekening zodat jouw vader een uniek cadeau krijgt met vaderdag. We passen het ontwerp aan tot jij tevreden bent, pas dan zijn wij dat ook. Als het ontwerp goedgekeurd is maken we het product voor jou en verzenden we het met zorg.

 

Bestel op tijd zodat jouw cadeau zeker op tijd binnen is!

Met deze stoere zonnebrillenhoes kan jouw vader zijn zonnebril altijd terugvinden. De brillenhoes is gemaakt van gerecyclede petflessen en ook nog eens duurzaam en ecologisch verantwoord. Op de brillenhoes kunnen wij een tekening van jouw eigen vader met een eigen tekst drukken We hebben al verschillende vaders getekend en zo kun je jouw eigen vader ‘samenstellen’.  Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat jouw vader er anders uitziet dan op onze voorbeelden. Stuur ons dan een berichtje voor de mogelijkheden.  Wil jij jouw Vaderdag cadeau op tijd in huis hebben? Bestel dan voor 14 juni. De hoes is 9 x 18 cm 
7,50
Brands:
Zus & Hout
Sold: 3
Available: 132
Dit gepersonaliseerde bierkratje is het ideale cadeau om te geven met Vaderdag. Verras jouw vader deze Vaderdag met dit unieke bierkratje van Zus & Hout.Dit gepersonaliseerde bierkratje is het ideale cadeau om te geven met Vaderdag. Verras jouw vader deze Vaderdag met dit unieke bierkratje van Zus & Hout.
9,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 45
Available: 12
houten bieropener met eigen naam of teksthouten bieropener met eigen naam of tekst
4,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 72
Available: 40
Broodplank voor moederdag met persoonlijke gravure.borrelplank voor met persoonlijke gravure.
9,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 1
Available: 27
Een persoonlijker cadeautje bestaat er niet en de tekening op hout is natuurlijk een goed cadeau idee voor Moederdag of Vaderdag.Een persoonlijker cadeautje bestaat er niet en de tekening op hout is natuurlijk een goed cadeau idee voor Moederdag of Vaderdag.
een bijzonder kaartje op een mooie manier in jouw interieur verwerken? Met deze kaarthouder van hout kun je het kaartje op een mooie manier neerzetten.een bijzonder kaartje op een mooie manier in jouw interieur verwerken? Met deze kaarthouder van hout kun je het kaartje op een mooie manier neerzetten.
7,50
Brands:
Zus & Hout
Sold: 50
Available: 3
Deze serveertang met opener kun je personaliseren met jouw eigen tekst. Daarmee is deze tang een uniek en persoonlijk Vaderdag cadeau. Zo kan jouw vader of misschien wel opa zijn favoriete biertjes altijd in stijl open maken terwijl hij het vlees serveert. Opzoek naar een origineel cadeau? Bestel dan snel. De opener is 35,5 x 4,0(opener) 2,0 (tang), 4,7 cm groot en heeft daarmee een handzaam formaat. Goed om te weten: -  We maken altijd eerst een voorbeeld ontwerp zodat je weet wat er gemaakt wordt. - Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou gemaakt wordt. - De tangen zijn gemaakt van een natuurproduct, kleuren en nerven kunnen afwijken van de foto's. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op!Deze serveertang met opener kun je personaliseren met jouw eigen tekst. Daarmee is deze tang een uniek en persoonlijk Vaderdag cadeau. Zo kan jouw vader of misschien wel opa zijn favoriete biertjes altijd in stijl open maken terwijl hij het vlees serveert. Opzoek naar een origineel cadeau? Bestel dan snel. De opener is 35,5 x 4,0(opener) 2,0 (tang), 4,7 cm groot en heeft daarmee een handzaam formaat. Goed om te weten: -  We maken altijd eerst een voorbeeld ontwerp zodat je weet wat er gemaakt wordt. - Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou gemaakt wordt. - De tangen zijn gemaakt van een natuurproduct, kleuren en nerven kunnen afwijken van de foto's. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op!
7,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 0
Available: 49
Deze retro zonnebril staat iedereen! De zonnebrillen hebben een kunststof frame, bamboe pootjes en zilverkleurig spiegelglas. Bovendien bieden ze UV-400 bescherming. Op de pootjes van deze zonnebrillen kunnen we een naam drukken. 
7,50
Brands:
Zus & Hout
Sold: 3
Available: 31