kraamcadeau's

Ga op kraambezoek en neem een persoonlijk op maat gemaakt kraamcadeau mee. Daar weet je de kersverse papa en mama zeker mee te verrassen. De ouders zien dat jij zorg en aandacht hebt besteed aan het uitzoeken van een cadeau voor hun baby. Een persoonlijk en uniek kraamcadeau hoeft niet duur te zijn. Wij hebben cadeau’s in diverse prijsklassen zodat er voor ieder budget een passend en uniek cadeau te vinden is.

 

Wanneer je het geboortekaartje al hebt ontvangen is er de mogelijkheid om de stijl van het geboortekaartje te gebruiken voor het personaliseren van het uitgekozen product. Stuur daarvoor een goed belichte en duidelijk foto via de mail of whatsapp naar ons toe. Wij geven daarna aan wat de mogelijkheden zijn.

Houten dier op wielen. Natuurlijk houten speelgoed om mee te spelen! De dieren trainen de motoriek en bewegingsvaardigheden van jonge kinderen.Houten dier op wielen. Natuurlijk houten speelgoed om mee te spelen! De Leeuw traint de motoriek en bewegingsvaardigheden van jonge kinderen.
De bijzondere echo’s van jouw kindje wil je op een mooie en goede manier bewaren. Wist je dat licht en lijm de echo’s kunnen aantasten? Het beste is om de echo’s op een donkere vochtarme plek te bewaren. Op dit houten kistje kunnen wij jouw eigen tekening, afbeelding of tekst zetten. Zo maken wij het kistje speciaal voor jou op maat. Het kistje is 15 x 9.8 x 6.9 cm en heeft daarmee de perfecte grootte voor de echo’s.De bijzondere echo’s van jouw kindje wil je op een mooie en goede manier bewaren. Wist je dat licht en lijm de echo’s kunnen aantasten? Het beste is om de echo’s op een donkere vochtarme plek te bewaren. Op dit houten kistje kunnen wij jouw eigen tekening, afbeelding of tekst zetten. Zo maken wij het kistje speciaal voor jou op maat. Het kistje is 15 x 9.8 x 6.9 cm en heeft daarmee de perfecte grootte voor de echo’s.
7,50
Brands:
Zus & Hout
Sold: 4
Available: 16
Een uniek en persoonlijk kraamcadeau. Op dit bord zetten we de gegevens van de pasgeboren baby. Uniek om cadeau te doen en fantastisch in de aankleding van de baby of kinderkamer.Houten geboortebord is een uniek en persoonlijk cadeau voor een kersverse papa en mama. Tof als decoratie op iedere baby of kinderkamer.
9,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 1
Available: 26
Geef een uniek en persoonlijk kraamcadeau tijdens jouw kraambezoek. Op deze borstels zetten wij jouw eigen naam of tekst.
5,00
Brands:
Zus & Hout
Sold: 2
Available: 25
Op deze houten kist zetten wij jouw eigen naam tekening, afbeelding of tekst zetten. De kist is geschikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als kraamcadeau, een projectbak voor DIY klussen.Op deze houten kist zetten wij jouw eigen naam tekening, afbeelding of tekst zetten. De kist is geschikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als kraamcadeau, een projectbak voor DIY klussen.
22,5034,95
Brands:
Zus & Hout
Unieke houten brandwagen. Leuk houten speelgoed.Unieke houten vrachtwagen. Leuk als kraamcadeau
Deze houten kledinghanger is toch super tof voor de eerste kleertjes van je kleine? Leuk om als kraamcadeautje te geven of in een kraammand te stoppen. Leuk met standaard tekst of met een naam.Deze houten kledinghanger is toch super tof voor de eerste kleertjes van je kleine? Leuk om als kraamcadeautje te geven of in een kraammand te stoppen. Leuk met standaard tekst of met een naam.
5,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 8
Available: 2
Dit leuke houten koffertje is leuk om mee te spelen of spulletjes in te bewaren. Gaat jouw kindje graag uit logeren? Dan kan hij zijn of haar spulletjes in stijl meenemen.Dit leuke houten koffertje is leuk om mee te spelen of spulletjes in te bewaren. Gaat jouw kindje graag uit logeren? Dan kan hij zijn of haar spulletjes in stijl meenemen.
19,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 13
Available: 2
Deze mijlpaalblokken zijn leuk als origineel kraamcadeau of lekker voor jezelf om alle speciale momenten te kunnen vastleggen. Je kunt ze gebruiken om te zien hoe oud je kindje precies was bij elke mijlpaal of om je zwangere buik vast te leggen.
14,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 0
Available: 10
Wil jij de milestonekaarten van jouw kleintje bewaren samen met de foto's die je erbij gemaakt hebt? Bewaar ze in dit milestonekaartenboek
Unieke Milstonekaarten gemaakt en uitgegeven door Zus & Hout.Unieke Milstonekaarten gemaakt en uitgegeven door Zus & Hout.
Deze houten vlaggetjes zijn uniek voor een verjaardag of geboorte.
2,75
Brands:
Zus & Hout
Sold: 1
Available: 24
Een uniek cadeau deze spaarpot met eigen naam of afbeelding. Evt. kunnen we een ontwerp maken op basis van het geboortekaartje. Zo geef jij de kersverse ouders een persoonlijk cadeau.Een uniek cadeau deze spaarpot met eigen naam of afbeelding. Evt. kunnen we een ontwerp maken op basis van het geboortekaartje. Zo geef jij de kersverse ouders een persoonlijk cadeau.
9,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 1
Available: 2
Vrachtwagen spaarpot met naam. Een uniek en persoonlijk kraamcadeau en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.Deze vrachtwagenspaarpot kan gepersonaliseerd worden met een eigen naam. Een uniek en fantastisch leuk kraamcadeau.
24,95
Brands:
Zus & Hout
Sold: 2
Available: 6
speelring voor baby's eekhoorn
Houten vlaggetjes, leuk als slinger bij bijvoorbeeld een verjaardag, feestje, geboorte of andere feestelijkheid.Houten vlaggetjes, leuk als slinger bij bijvoorbeeld een verjaardag, feestje, geboorte of andere feestelijkheid.
0,99
Brands:
Zus & Hout
Sold: 11
Available: 339